Jak tu mozna grac nie kupujac nic? Jeżeli zadania są później takie że inaczej niż kupić się nie da przejść administracja pomocy... Mam 5 poziom i dalej już nie idzie...
Boguela nie chodzi że mnie nie stać bo moja podłoga jest droższa od całego twojego domu XD ale szkoda hajsu na taki shit i o to chodzi w banankach żeby ZA DARMO zdobywać bananki i je wymieniać :)
GraczZPasjaBoguela nie chodzi że mnie nie stać bo moja podłoga jest droższa od całego twojego domu XD ale szkoda hajsu na taki shit i o to chodzi w banankach żeby ZA DARMO zdobywać bananki i je wymieniać :)
Jak masz taką drogą podłogę to po co zbierasz bananki przecież możesz se wszystko kupić bez mrugnięcia okiem :) a nie zbierać banany żeby coś potem mieć z tego
radziobartyGraczZPasjaBoguela nie chodzi że mnie nie stać bo moja podłoga jest droższa od całego twojego domu XD ale szkoda hajsu na taki shit i o to chodzi w banankach żeby ZA DARMO zdobywać bananki i je wymieniać :)
Jak masz taką drogą podłogę to po co zbierasz bananki przecież możesz se wszystko kupić bez mrugnięcia okiem :) a nie zbierać banany żeby coś potem mieć z tego
radziobarty bo chce euro za darmo nie chce hajsu wydawac? mysl :)