Krzychu2707 napisał:Ad Alanos napisał:ja tak samo sbróbuj wysłac supporta w prawym dolnym rogu ja wysłałem i nic
nie mam screena i nie mog przez to wysłać wiadomości a takich ankiet za które mi nie dali bananów jest 6 :/
Zacznijmy od tego czy to na pewno była ankieta, bo na początku masz kilka pytań odnośnie ciebie na podstawie których dobierana jest ankieta. Jeśli to na pewno była ankieta to może przed jej ukończeniem niepotrzebnie zamknełes karty? Gdybyś ankietę ukończył miałbyś status comepleted i bananki by na pewno w najbliższym czasie doszły.
HIS NAME IS JOHN CENA napisał:Krzychu2707 napisał:Ad Alanos napisał:ja tak samo sbróbuj wysłac supporta w prawym dolnym rogu ja wysłałem i nic
nie mam screena i nie mog przez to wysłać wiadomości a takich ankiet za które mi nie dali bananów jest 6 :/
Zacznijmy od tego czy to na pewno była ankieta, bo na początku masz kilka pytań odnośnie ciebie na podstawie których dobierana jest ankieta. Jeśli to na pewno była ankieta to może przed jej ukończeniem niepotrzebnie zamknełes karty? Gdybyś ankietę ukończył miałbyś status comepleted i bananki by na pewno w najbliższym czasie doszły.
To była ankieta o wyjściu wielkiej brytanii z unii europejskiej. A to o czym ty mówisz to wiem że to nie jest ankieta bo tam pytaja o takie pierdoły jak wychodzenie na zakupy i wiarygodnośc poszczególnych pracowników.