Ankiety w tzw reklamach! Jak to jest?
20.07.2017, 20:48
Czy ktoś z Was wypełniał kiedyś aniektę w tych tzw reklamach? Ostatnio się tym zainteresowałem. Wchodzę, patrzę rozwiąż ankietę za 380 bananków. No to co do roboty. Okey wypełniam pierwszą. 3 pytania i koniec. Myślę sobie, spróbujmy inną. Wchodzę i znowu te same pytania. Okey odpowiadam inaczej, wcześniej były do wyboru odpowiedzi TAK i NIE, Wcześniej odpowiadałem zgodnie z prawdą, no to teraz wszystko odwrotnie. Opowiedziałem znów na 3 pytania i KLOPS. Dobra no to jeszcze raz, znowu ta sama. Odpowiadam wszędzie TAK. 3 pytania KONIEC. Coś mnie chce strzelić, ale spoko. Wchodzę w inną reklamę, patrzę ankieta za 560 bananków - JAZDA!! Zgadnijcie jakie pytania? Te same co w poprzednich. Odpowiadam już całkowicie losowo - i znowu ch... . Zirytowany całą sytaucją, postanowiłem opowiedzieć swoją historię i odstresować się na klawiaturze :) . Pora na ptyanie: Czy ktoś kiedyś w ogóle otrzymał bananki za te ... pytania? Jeśli tak, to jak to zrobiłeś/ aś? Nie wydaję Wam się to podejrzane? Może to zbiera inforamcje ze wszystkich tych samych aniekt i sprawdza czy nie kłamaliśmy? Postanowiłem to sprawdzić. Wszedłem w jeszcze inną reklamę. Odpowiedziałem 2 razy tak samo, jednak tam nie było do wyboru tylko TAK i NIE. Skończyłem ankietę po chyba 6 pytaniach i 2 razy brałem DALEJ. Dzięki, że dotrwałeś do końca :)
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll