23.01.2018, 16:18
Witam.
Zajmuje się w wolnym czasie tworzeniem mini grafik - jak np. avatary. Nie są to moje własnoręcznie robione od zera prace, bazuje na istniejacych grafikach.
Przechodząc do sedna - tworzę w głównej mierze avatary na steama - wielkość 200x200, tematyka do wybrania przez osobę zamawiającą (może równie dobrze podesłać pracę, którą chce mieć na avatarze.). Mój wkład to odpowiednie ulepszenie grafiki, nadanie jej odpowiednich barw, wyglądu i zoptymalizowanie by przy mniejszej wielkości nie traciły na jakości. ;)
A teraz przechodzę do Ceny, uwaga..... Cena to - skin do CS:GO o wartości +8 groszy.
Co oznacza +? To, że jeśli ktoś chce dać skin warty więcej - proszę bardzo. Jeśli nie, 8 groszy wystarczy. ;)
W celu komunikacji - można pisać bezpośrednio w tym temacie, pw na banankach.
Pozdrawiam. :)<strong style="font-size: 12px; display: block; margin-top: 15px; line-height: 10px; color: #23ba8f;">Added: 28.01.2018 02:56[/b]Witam.
Zajmuje się w wolnym czasie tworzeniem mini grafik - jak np. avatary na steam. Nie są to moje własnoręcznie robione od zera prace, bazuje na istniejacych grafikach.
Przechodząc do sedna - tworzę w głównej mierze avatary na steama - wielkość 200x200, tematyka do wybrania przez osobę zamawiającą (może równie dobrze podesłać pracę, którą chce mieć na avatarze.). Mój wkład to odpowiednie ulepszenie grafiki, nadanie jej odpowiednich barw, wyglądu i zoptymalizowanie by przy mniejszej wielkości nie traciły na jakości. ;)
A teraz przechodzę do Ceny, uwaga..... Cena to - skin do CS:GO o wartości +8 groszy.
Co oznacza +? To, że jeśli ktoś chce dać skin warty więcej - proszę bardzo. Jeśli nie, 8 groszy wystarczy. ;)
W przypadku banerów, większych grafik, przerabiania danej grafiki na logo, etc. - biorę skiny o wartości +2zł (logika z ceną jak ta podana wyżej).
Grafika robiona ręcznie od zera raczej odpada, bo takie po prostu mają zbyt dużą wartość, a nie chce się bawić w faktyczny, realny dochód (chociaż tablet graficzny mógłby polecieć w ruch).
W celu komunikacji - można pisać bezpośrednio w tym temacie, pw na banankach. (tak samo jeśli chcesz zobaczyć jakieś z moich prac.)
Pozdrawiam. :)
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll