dogxx, gamexxx (w inne się nie bawiłem) akceptują najpóźniej do 48h. Jak porobię screeny to czasami jedną grę potrafią zaakceptować 1h (3 screeny). Jak mogłeś zauważyć porobiłem parę gier przez miesiąc i tylko jedna wpadła w przedział 24-32h reszta była bliżej 40-48h(w nocy nie akceptują).
To nie jest marudzenie, idziesz do sklepu i zdejmujesz produkt z półki i kasują ciebie za więcej, bo mówią, że była akurat aktualizacja ?
Jeśli nie potrafią się dogadać z producentami gier (limit graczy czy progi) to mogą to powiedzieć otwarcie. Możliwe, że jest to polityka firmy, która dodaje pisanie artykułów lub płatność w grze po to, żeby ludzie więcej czasu spędzili na portalu.
Co do samych screenów - zakładając, parę rzeczy:
1. ilość screenów jest codziennie taka sama
2. mają obsuwkę 48h
3. portal ma różną ilość gier (jedne spadają w punktach i ludzie przestają je robić lub tracą kontakt z producentem)
4. promocje lub większe bonusy (wpłynie to na ilość osób i poprawność screenów)
Jest niemożliwe, że wszystkie założenia są poprawne, więc albo ktoś zamienia się w maszynę i daję radę utrzymać ilość screenów, albo jak powiedziałem wcześniej lecą w kulki tylko po to, aby każdy screen został "zapłacony" przez producenta. "Normalny" portal ustawił limity ile graczy może zrobić grę, żeby nagroda była odpowiednia do czasu spędzonego w grze. Tutaj mamy paradoks robisz grę i na koniec dostajesz 1/2 tego co było napisane.
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll