Jak to działa
Forum

Dyskusje

Login
Wiadomość
Hollowlun Newby
Status: Offline

Bananopedia - działanie.

21.01.2018, 01:57
Co o tym sądzicie? Mówię konkretnie o samym fakcie bananpedii i fakcie ile czasu schodzi nim jakiś artykuł zostanie zweryfikowany i przyjęty/odrzucony, plus systemie, który ogranicza do publikacji 1 (do sprawdzenia) na raz. Jak dla mnie jest to ciut uciążliwe bo mógłbym naprawde się rozkręcić ale czas, który zejdzie przy oczekiwaniu na publikacje, tudzież odrzucenie moich artykułów będzie dawał w kość i zabierał motywację do faktycznego pisania/publikowania wideo. ;>
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Bananopedia - działanie. - 21.01.2018, 10:16
Raptor Newby
Faktycznie zanim artykuł zostanie zweryfikowany mija nawet 4-5 dni. Ja osobiście zwiekszyłbym limit artykułów to sprawdzenia. tylko pojawia się pytanie czy administracja dała by radę przerobić tyle artykułów. W końcu to też ludzie. Podsumowując całkowicie popieram twoje propozycje ale administracja musiała by przeprowadzić rekrutacje na dodatkowe osoby do sprawdzania artykułów .
RE: Bananopedia - działanie. - 21.01.2018, 11:31
Hollowlun Newby
Myślę, że rekrutacja nie byłaby problemem. I tak wiemy, że na takich stronach w ekipie pracuje się charytatywnie, a chętni by się odnaleźli. ;) Ten proces powinien trwać 1-2 dni max, wtedy i więcej osób by się połasiło, jednocześnie można by zwiększyć wymogi co do takich artykułów.
Chat