Czy wszyscy są tu tak traktowani?
06.06.2017, 12:32
Został mi polecony ten serwis. Pomyślałem, że może warto. Widzę zadanie na grę "World of warship". Jako, że tam trochę pograłem, to myślę, że wystarczy screen statystyk, gdzie widać wiele rzeczy. m.in.: ilość stoczonych bitew, ilość wygranych, jakie to były bitwy, ilość przegranych, poziomy granych okrętów i itp. Pierwsze zadanie było by udowodnić 8 gier losowych. Ok. Robię screena statystykom i przesyłam go- został zaakceptowany. Drugie zadanie: wygraj 10 bitew. Robię ponownie screen statystykom, gdzie widać wyraźnie tę liczbę wygranych(w sumie było ich 53). W odpowiedzi mi odrzucono, gdyż screen rzekomo nie pochodził z gry zarejestrowanej przez tę stronę. Robię więc ponownie screena i swój nick(który na TEJ stronie podałem) daję w czerwony kwadrat. Ilość wygranych daję z czerwoną strzałką i w kółko obejmuję informację, że to były bitwy losowe. Screen tym razem nie został odrzucony z powodu "Braku widocznego miejsca wykonania zadania"
Czy wszyscy mają taki problem ze zdobywaniem bananków i z powodu odrzucenia mają masę ostrzeżeń, czy po prostu nie działa to prawidłowo.
Trochę szkoda, gdyż po tym, jak ktoś to polecał, miałem tę stronę za mniej wadliwą i dość poważną.
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny1
Troll2