Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
B l 0 0 M i E Newby
Status: Offline

Fun Zone

20.11.2017, 16:43
Mam pytanie, ile dokładnie zdobywa się bananków za 1 godzinę grania
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Fun Zone - 20.11.2017, 17:03
awacherr Newby
nie wiem dokładnie ile za jedną godzine, ale faktem jest to że dostaje się coraz mniej... 2 miesiące temu za granie na fun zone taką samą ilość czasu jak teraz potrafiłem dostać ok. 70 bananków, a teraz nie pamiętam kiedy ostatnio dostałem 30 XDD + mało tego miałem dwie takie sytuacje gdzie za cały dzień spędzony na sekcji fun zone, gdzie klikałem w każde możliwe reklamy nie dostałem nic, zero... jak próbowałem się skontaktować z supportem to dwa razy dostałem identyczną wiadomośc kopiuj-wklej co do przecinka, żebym poczekał cierpliwie. cała ta sekcja fun zone to śmiech na sali, nie opłaca się grać w te minigierkil dla bananków, bo zwyczajnie w świecie stracisz dużo więcej na sam prąd niż zyskasz w postaci bananków.
RE: Fun Zone - 20.11.2017, 19:13
Dawid035 Master
awacherrnie wiem dokładnie ile za jedną godzine, ale faktem jest to że dostaje się coraz mniej... 2 miesiące temu za granie na fun zone taką samą ilość czasu jak teraz potrafiłem dostać ok. 70 bananków, a teraz nie pamiętam kiedy ostatnio dostałem 30 XDD + mało tego miałem dwie takie sytuacje gdzie za cały dzień spędzony na sekcji fun zone, gdzie klikałem w każde możliwe reklamy nie dostałem nic, zero... jak próbowałem się skontaktować z supportem to dwa razy dostałem identyczną wiadomośc kopiuj-wklej co do przecinka, żebym poczekał cierpliwie. cała ta sekcja fun zone to śmiech na sali, nie opłaca się grać w te minigierkil dla bananków, bo zwyczajnie w świecie stracisz dużo więcej na sam prąd niż zyskasz w postaci bananków.
Z Fun Zone problem jest już od miesięcy. Niby oficjanie został kiedyś tam rozwiązany, ale i tak zyski z niej drastycznie spadły. Ten sposób zarabiania bananków jest praktycznie na wymarciu.
Chat