Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Techanu Newby
Status: Offline

Funzone bananki

23.08.2021, 12:57
Od kilku dni gram w fun zone. Licznik mi pokazuje że zdobyłam ponad 100 bananków a otrzymuję tylko kilkadziesiąt. Czy jest jakiś przelicznik ile faktycznie zdobywam bananków?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Funzone bananki - 23.08.2021, 14:52
DuchPustkowi Master
TechanuOd kilku dni gram w fun zone. Licznik mi pokazuje że zdobyłam ponad 100 bananków a otrzymuję tylko kilkadziesiąt. Czy jest jakiś przelicznik ile faktycznie zdobywam bananków?
Ten licznik pokazuję całkowitą liczbę zebranych bananków w funzone. Natomiast bananki z funzone pojawiają się na koncie codziennie w godzinach porannych, czyli np. to co zebrałaś w niedzielę np. 15 bananków, zostanie doliczone do twojego konta w poniedziałek rano.

Sprawdź historię otrzymywanych bananków klikajac na licznik bananków obok paska doświadczenia bananka.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Funzone bananki - 23.08.2021, 15:35
Techanu Newby
DuchPustkowiTechanuOd kilku dni gram w fun zone. Licznik mi pokazuje że zdobyłam ponad 100 bananków a otrzymuję tylko kilkadziesiąt. Czy jest jakiś przelicznik ile faktycznie zdobywam bananków?
Ten licznik pokazuję całkowitą liczbę zebranych bananków w funzone. Natomiast bananki z funzone pojawiają się na koncie codziennie w godzinach porannych, czyli np. to co zebrałaś w niedzielę np. 15 bananków, zostanie doliczone do twojego konta w poniedziałek rano.

Sprawdź historię otrzymywanych bananków klikajac na licznik bananków obok paska doświadczenia bananka.
Ah, rozumiem. Licznik mnie zmylił. Dzięki wielkie.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Funzone bananki - 28.08.2021, 23:01
Logistyka Newby
Za co dostaje się na funzone bananki? Wystarczy włączyć grę ?
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Funzone bananki - 29.08.2021, 14:41
DuchPustkowi Master
LogistykaZa co dostaje się na funzone bananki? Wystarczy włączyć grę ?
Trzeba grać i zdobywać kolejne poziomy.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Funzone bananki - 30.11.2021, 17:56
ten ib Newby
DuchPustkowiLogistykaZa co dostaje się na funzone bananki? Wystarczy włączyć grę ?
Trzeba grać i zdobywać kolejne poziomy.
bardziej reklamy
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat