LogunPLChodzi mi o bony do sklepów realnych (Media Markt), a nie do sklepów wirtualnych typu Microsoft Store. Dostanę go do wydruku czy jak?
Albo dostaniesz kod cyfrowy, w postaci ciągu liter wysłanych w wiadomości na e-mailu, albo w postaci o jakiej mówisz, czyli do wydrukowania. Sam osobiście akurat Media Markt nie testowałem
RzetelnySpołecznikPomocny1WulgarnyTroll
RE: Jak działają bony podarunkowe? - 12.12.2017, 15:08
Dawid035LogunPLChodzi mi o bony do sklepów realnych (Media Markt), a nie do sklepów wirtualnych typu Microsoft Store. Dostanę go do wydruku czy jak?
Albo dostaniesz kod cyfrowy, w postaci ciągu liter wysłanych w wiadomości na e-mailu, albo w postaci o jakiej mówisz, czyli do wydrukowania. Sam osobiście akurat Media Markt nie testowałem
A wiesz może jak wygląda kupywanie czegoś w sklepie (jakim kolwiek)? Podajemy kod sprzedawcy?
RzetelnySpołecznikPomocnyWulgarnyTroll
RE: Jak działają bony podarunkowe? - 12.12.2017, 15:29
LogunPLDawid035LogunPLChodzi mi o bony do sklepów realnych (Media Markt), a nie do sklepów wirtualnych typu Microsoft Store. Dostanę go do wydruku czy jak?
A wiesz może jak wygląda kupywanie czegoś w sklepie (jakim kolwiek)? Podajemy kod sprzedawcy?
Tak, taki kod podaj sprzedawcy przy kasie.
RzetelnySpołecznikPomocny1WulgarnyTroll
RE: Jak działają bony podarunkowe? - 12.12.2017, 16:08