Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
g0six Newby
Status: Offline

Jak wejść w grę?

24.11.2019, 20:01
Mam pytanie jak już znajdę jakąś grę i kliknę w nią to jak zrobić żeby w nią zagrać z tej strony bananki żeby robić zadania? I jeszcze jak te zadania robić w sęsie gdzie te zadania z gry którą wybrałam się znajdują? Coś w rodzaju:
Zarejestruj się... .
Jakoś tak
Jak by co to napiszcie do mnie żeby wytłumaczyć o co mi chodzi
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Jak wejść w grę? - 24.11.2019, 21:18
DuchPustkowi Master
Na początek musisz znaleźć grę która ma dostępne zadania. Poznasz ją po tym że ma sporo bananków do zdobycia (więcej niż 100)
Następnie gdy już jesteś na karcie interesującej Cię gry będą tam dostępne opcje "zarejestruj się w grze". Często oprócz rejestracji trzeba zrobić dodatkowe czynności np. ukończyć tutorial. Gdy poprawnie się zarejestrujesz i potwierdzisz email powinnaś dostać odznakę na stronie bananków i powinno pojawić się pole na karcie z grą do wpisania nick'a z gry (koniecznie takiego samego jak w zarejestrowanej grze). Po tym ukażą się zadania :).
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny1 Troll
RE: Jak wejść w grę? - 06.02.2021, 17:12
sendpajkum3er4 Newby
g0sixMam pytanie jak już znajdę jakąś grę i kliknę w nią to jak zrobić żeby w nią zagrać z tej strony bananki żeby robić zadania? I jeszcze jak te zadania robić w sęsie gdzie te zadania z gry którą wybrałam się znajdują? Coś w rodzaju:
Zarejestruj się... .
Jakoś tak
Jak by co to napiszcie do mnie żeby wytłumaczyć o co mi chodzi
jak wejść do obojętnei gry napiszesz mi
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak wejść w grę? - 06.02.2021, 18:42
DuchPustkowi Master
sendpajkum3er4
jak wejść do obojętnei gry napiszesz mi
Wchodzisz w zakładkę GRY, wybierasz np. grę Crossout i tam jest guzik zarejestruj się.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat