Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
PAINH Newby
Status: Offline

Jak zrobić zadanie z udostępnieniem linków

27.07.2020, 14:43
Jak zrobić zadanie polegające na tym, aby udostęnić link na dowolnej stronie intenetowej. Bo gdy próbuje to zrobić to piszę, że nie wykonałem zadania. Jeśli można to moglibyście podać jaieś strony, które po wstawieniu tam linka, potwierdzą zadanie.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Jak zrobić zadanie z udostępnieniem linków - 27.07.2020, 14:45
DuchPustkowi Master
PAINHJak zrobić zadanie polegające na tym, aby udostęnić link na dowolnej stronie intenetowej. Bo gdy próbuje to zrobić to piszę, że nie wykonałem zadania. Jeśli można to moglibyście podać jaieś strony, które po wstawieniu tam linka, potwierdzą zadanie.
Chodzi Ci o zadanie eventowe, czy giveaway?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny2 Troll
RE: Jak zrobić zadanie z udostępnieniem linków - 27.07.2020, 14:59
PAINH Newby
giveaway
RE: Jak zrobić zadanie z udostępnieniem linków - 27.07.2020, 15:31
DuchPustkowi Master
PAINHgiveaway
Trzeba tego linka co tam jest podany, skopiować i przygotować sobie treść w stylu: zapraszam na stronę [...], podaję link[...], można tam zbierać bananki i wymieniać na nagrody[...].
Potem szukasz jakąś stronę , bloga lub forum i tam to dodajesz. Teraz wracasz na bananki i podajesz link tej strony na której ww. treść zamieściłeś.

Potem to weryfikują i jak wszystko jest ok to zaliczają to zadanie :)
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny2 Troll
RE: Jak zrobić zadanie z udostępnieniem linków - 27.07.2020, 16:08
PAINH Newby
Co mam zrobić jak wysyłąm linka do posta z forum, a dalej pisze, że musze wykonać zadanie? Mam wysłać linka lub prscrn z dowodem do supportu?
RE: Jak zrobić zadanie z udostępnieniem linków - 27.07.2020, 16:42
DuchPustkowi Master
PAINHCo mam zrobić jak wysyłąm linka do posta z forum, a dalej pisze, że musze wykonać zadanie? Mam wysłać linka lub prscrn z dowodem do supportu?
Jeżeli jest coś nie tak z guzikiem lub błędnie formularz się wypełnia to najlepiej napisz do supportu, my tutaj nic nie poradzimy :)
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny2 Troll
Chat