Kilka pytań dla poczatkującego
06.07.2017, 16:05
1. Poziom - za robienie zadań w grach dostajemy bananki i exp. I tu moje pytanie: po co zdobywamy doswiadczenie? Czy dzieki temu dostajemy wiecej bananków/więcej gier z zadaniami/wiecej reklam/wiecej bananków w fun zone...?
2. Wymiana bananków - czy faktycznie sie opłaca, nie ma problemu z otrzymaniem nagród?
3. Fun Zone - Jak wyglada otrzymywanie tu bananków? Wczoraj grałam kilka godzin a dostałam aż jeden banan, przed wczoraj z 15 min a dostałam 7. Jak czytałam komentarze na forum to nawet kolo 100 podobno ludzie dostaja. Jakie gry polecacie?
4. Zadania - Jeżeli zacznę wykonywać zadania jakiejs grze i mam zdobyć np 10 lvl, a zdobędę 11, czy nawet 40 bo gra mnie wciagnie, to czy dostane bananki? Ja nie mówię o wysyłaniu screena z innego konta na którym mamy 150lvl i gramy tam kilka lat, tylko tym zalozonym przez bananki. Bo bez sensu by było
Dodatkowo zadania sie zmieniaja. Np. w WOT jestem na etapie zadania 2. Jak zaczelam je robić musiałam ukończyć 23 bitwy, teraz jest 24. Przy zadaniu pierwszym tez sie zmieniło. Co prawda wielkiej różnicy mi to nie robi, ale dlaczego tak sie dzieje? Jakiś błąd?
5. Kody - zauważyłam, że na forum niektórzy podaja kody na bananki. Rozumiem, że chodzi o jakieś eventy. Gdzie je można znaleźć?
6. Polecanie strony - otrzymasz +200 bananków i +200 exp. gdy zaproszony użytkownik będzie aktywny! Co mam rozumieć przez AKTYWNY?
7. Bananapedia - jak są oceniane artykuły? Czy zawsze dostaje się bananki za dodanie? Czy niektóre są odrzucane? I co jeżeli temat się zdubluje, bo po prostu nie zauważyliśmy podobnego? Albo jak to wyglada w przypadku filmu? Jeżeli ktoś go wrzuca np na YT i tu (mowa o swoim wlasnym filmie)?
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll