Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Milosze Newby
Status: Offline

konto na drugim komputerze

30.04.2020, 18:10
Z bratem mamy osobne komputery ja już mam konto ale on chce założyć swoje. Czy on może dostać bana jak używa innego komputera niż ja w sensie czy banują tutaj za multikonta za ten sam internet (2 lub więcej kont na jednym internecie ale na innych komputerach) czy za ip komputera (2 konta na tym samym komputerze). Brat wzią link referencyjny od innego kolegi co w takim razie. Czy może założyć konto na tej samej sieci co ja ale na innym komputerze ?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: konto na drugim komputerze - 30.04.2020, 19:08
DuchPustkowi Master
Status: Online
MiloszeZ bratem mamy osobne komputery ja już mam konto ale on chce założyć swoje. Czy on może dostać bana jak używa innego komputera niż ja w sensie czy banują tutaj za multikonta za ten sam internet (2 lub więcej kont na jednym internecie ale na innych komputerach) czy za ip komputera (2 konta na tym samym komputerze). Brat wzią link referencyjny od innego kolegi co w takim razie. Czy może założyć konto na tej samej sieci co ja ale na innym komputerze ?
Ogólnie nie ma zakazu że np. dwie osoby w rodzinie korzystają po tym samym internecie z bananków na swoich kontach. Jeżeli faktycznie tak jest jak piszesz to myślę że nie masz się czego bać.

Zawsze jak masz wątpliwości możesz napisać do supportu i się dopytać żeby być pewnym na 100%.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
Chat