Kochani, reputacji nikt nie psuje, bo po to jest cały Internet i ta strona by wyrazić swoje zdanie :) Oczywiście nie trzeba tego dodatkowo podkreslać, ale jak kto woli. Ja staram się nie usuwac z forum takich rzeczy, bo to jest rzecz ważna, ale takie "do niczego", dosłownie, te dwa słowa na cały wątek, w trymiga poleciało by do kosza :)
Ja wiem, że łatwo się do tego zrazić, ale to już na prawdę zależy indywidualnie od każdej osoby. Dla mnie ta strona to jest połączeniem z pożytecznym. Jeśli ktoś przychodzi z pracy i ma chęć odprężyć się grająć w jakąś grę, może ją założyć przez naszą stronę i powoli wbijać sobie poziomy, jednocześnie zdobywając bananki, które w przyszłości na coś wymieni. Jesli ktoś jest uzależniony i całe dnie u nas spędza - ok, przcież tego nie zabronimy. Przykro nam, że się tak szybko zraziłeś do nas i ogólnie do stron tego typu. To jest cięzka praca i my też mamy dużo problemów, a to ktoś próbuje nas oszukać, a to coś jest wyłączone, a coś po prostu nie działa i użytkownicy już się denerwują. Mam tylko nadzieję, że w przyszłości jeśli będziesz miał ochotę jeszcze raz spróbować zarabiania przez granie, to nie będziesz musiał sę tak szybko rozczarowywać :)
Rzetelny
Społecznik
Pomocny2
Wulgarny
Troll