Z tym spędzonym czasem to też nie do końca. Zdarzało mi się mieć włączoną gierkę przez 3h i co jakiś czas nabijać kolejny level i z tego co pamiętam co nie dostałem nawet 20 bananków. Jednym z aspektów zdobywania bananków w Funzone podobno jest zdobywanie coraz to wyższych poziomów jednak niestety nie jest to w pełni sprawne, gdyż na początku własnie głównie wbijałem wysoki lvl ale kończyło się to na 2-3 banankach nawet przez 30 minut bezustannej gry. Wiadomo, że nic za darmo, bananki za reklamy i niestety wydaję mi się, że tylko z tego a z gry niestety nic.
Określona liczba punktów za bananki może być całkiem dobrym pomysłem w zależności od wykonania. Nie wiem o jakiej konkurencji tu mówisz, ale np. Gamehag proponuje coś takiego tylko, że to 1 Kamień Duszy (takie inne bananki) za 1000 pkt (oczywiście zależy od gry), więc nie jest to też zbyt opłacalne (podobno kiedyś było więcej). Zaletą dla mnie byłoby też to, że wiedziałbym ile dostanę bananków, bo teraz często bywa, że pogram sobie 15 min, obejrzę kilka reklam i czekam do następnej aktualizacji ile to bananków dostanę bo naprawdę ciężko to zgadnąć (dla 15 min może łatwo bo jakieś 1-3 bananków, ale powiedzmy, że np. dla 40 min już za bardzo nie wiadomo)
Życzę miłego dnia tym, którzy wytrwali do końca ;)
Rzetelny1
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll