Moje dochodzenie - FUNZONE
27.07.2017, 19:25
Witam wszystkich, dziś chciałbym się otwarcie zapytać szanownej administracji i Was jak to jest z tym funzone. Już od dawna pytam jak to działa i nie dostałem żadnej konkretnej odpowiedzi. Napisałem do supportu i dostałem takie oto odpowiedzi:
Cześć!
Bananki w FunZone dostaje się za różne czynności takie jak:
1) za osiąganie jak największych leveli w grach
2) za oglądanie reklam
3) za klikanie w reklamy
1. Są gry, w którch nie ma czegoś takiego jak punkty czy lvl w zakładce najlepsze jest gra typu ubieranka i nie ma tam punków, po drugie grałem w gry osiągając różne wyniki wysokie i równe 0 (specjalnie przegrywałem) i co? W tych gdzie wartość była 0 dostawałem więcej bananków, bo obejrzałem więcej reklam
2. Z tym punktem można się zgodzić choć nie jestem też do końca pewny, nie mam odpowiednich dowodów
3. Klikałem i nie. Wynik się nie zmienił
Odpowiedzi administracji są puste i nie mają żadnej wartośći. Dodatkowo napisałem do supportu, aby bananki przyznawać tylko w niektórych grach np. za osiagnięcie 1000 punktów w jakiejś grze dostajemy 5 bananków. I co się stało? A, no nic. Dwa miesiące poźniej ten pomysł wykorzystała konkurencja.
We wtorek sobie pograłem na funzone i 3h i dostałem 30 bananków.... Kiedyś natrafiłem na film użytkownika na YT gdzie mówił że za granie na FUNZONE dostaje się 100 bananków. (Były to początki strony). Gdzie te czasy?
Czekam na Wasze odpowiedzi, co robię źle, w co Wy gracie i ile zarabiacie /h bananków. A administrację proszę o większe konkrety mam nadzieję, że wyjaśnicie trochę więcej....
Pozdrawiam.
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll