Nie mam dostępu do kompa więc jak ogarnąć support?
12.03.2019, 02:24
Ekipa kurde maila nie ma ktoś do nich? Na tablecie żadna przeglądarka nie wysyla zero reakcji a poza masą ściema, problemow z grami itd nurtuje mnie że mam na fun zone liczbę banków stale już kilka miesięcy sobie rośnie np aktualnie mam 200 ale dostaje raz na ruski rok z tego wyniku marne kilka lub na farcie kilkanascie banana no i one się zeruja ale jedynie te np 7banankow mu dają złodzieje i wisi te 100+ zawsze to jakiś ich bug czy jak bo to działa gorzej niż jakbym miał normalnie 0 a teraz po 2h gry zero reakcji se 224 zarobilem i pojutrze mi doda 4 a nie grając po resecie 220 mi stoi patola aż się grać w tę minigry nie chce po długim zajawkę mam a złodzieje mi jeszcze jutro o 23;57 jeszcze odejma zamiast z usług sie wywiazac jeszcze nie potrafi jakiś ich typ co ludzi hajsy kosi nie potrafi programu robiacero czegoś żeby wiadomośc support nie była mobilnie jedynie gifem se wyślij zapisze i na ścianie j***ę z Afryki te banany jakieś oni są tak wy j***e że w efekcie nie mam możliwości ich nawet obrazić prócz zasranej gwiazdy Betlejem w olejem google i ps.na smartfonie innym to samo plus na tym próby reinstalacja z formatem dało tyle iż uszkodziło bardziej mi uprawnienia i wykonanie gier których już nie mam dostępu do wykonania lol
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll