Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Kinga5435 Newby
Status: Offline

nie mogę potwierdzić e-maila

25.02.2020, 10:35
gdzy przyszło mi powiadomienie na mejla to jak kliknełam potwierdz e-maila to przekierowuje mnie na strone bananki.pl i pisze "zdobywaj bananki grając w darmowe gry" na dole pisze "popularne darmowe gry" i nigzdzie nie pisze mi zebym zatwierdziła, nie moge grać ani zbierać bananków.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: nie mogę potwierdzić e-maila - 25.02.2020, 11:03
DuchPustkowi Master
Status: Offline
Kinga5435gdzy przyszło mi powiadomienie na mejla to jak kliknełam potwierdz e-maila to przekierowuje mnie na strone bananki.pl i pisze "zdobywaj bananki grając w darmowe gry" na dole pisze "popularne darmowe gry" i nigzdzie nie pisze mi zebym zatwierdziła, nie moge grać ani zbierać bananków.
Jeżeli chodzi Ci o potwierdzenie gier mailowo to powinien link przekierować Cię do samej gry. Przykładowo rejestrując się przez bananki w grze hero zero:
  • rejestrujesz dane mail, nazwe konta, hasło
  • przychodzi mail ze strony hero zero z potwierdzeniem
  • klikasz w ten mail i przekierowuję do gry z informacją że udało się potwierdzić mail
  • grasz w grę, a na stronie bananki dostajesz odznakę i informację że możesz rozpocząć zdobywanie bananków w tej grze
Pamiętaj że wszelkiego rodzaju blokery reklam i dodatki do przeglądarki blokujące reklamy, uniemożliwią Ci poprawną rejestrację.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny1 Troll
Chat