Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Green92 Newby
Status: Offline

Open and use the app - nie zalicza żadnego

26.09.2021, 14:55
Zainstalowałem ze 20 apek już chyba i za żadną nie dostałem bananków, to jakiś fake nie? żeby liczba pobrań na google play się zgadzała? Ładnie sobie lecą nie ma co...
Oczywiście aplikacji po pobraniu używałem przez parę minut
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 26.09.2021, 16:13
DuchPustkowi Master
Green92Zainstalowałem ze 20 apek już chyba i za żadną nie dostałem bananków, to jakiś fake nie? żeby liczba pobrań na google play się zgadzała? Ładnie sobie lecą nie ma co...
Oczywiście aplikacji po pobraniu używałem przez parę minut
Jeżeli nie dodało Ci bananków po wykonaniu zadania to najlepiej napisać bezpośrednio do danego reklamodawcy.

Teoretycznie powinno Ci przyznać bananki w przeciagu kilku minut, ale ten czas może się wydłużyć nawet do 24h, również należy tutaj wspomnieć o tym że:
  • czasem trzeba uruchomić aplikację 2, 3 razy i jej poużywać z 10 - 15 minut.
  • Jeżeli wcześniej już miałeś tą aplikację lub instalowałeś ze sklepu play lub apple store na innym urządzeniu to nie przyzna Ci bananków.
  • Mając na telefonie jakieś modyfikację, root lub program do blokowania reklam też pewnie nie doda bananków.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 27.09.2021, 13:29
AdminPL Leader
Najczęściej w zadaniu jest odpalenie apki i korzystanie z niej przez odpowiedni czas. Tak jak wpomniał DuchPustkowi często są jakieś wymogi, które trzeba spełnić.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny1 Troll
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 27.09.2021, 17:12
Green92 Newby
Wbiłem 30 lvl w jakiejś grze miało przyznać 1170 bananków i też nic, nie mogę napisać do supportu bo z poziomu przeglądarki w telefonie nie pojawia się nic (tak jak bym nie przyjął żadnego zadania) a z poziomu aplikacji po napisaniu i wciśnięciu przycisku submit nic się nie dzieje, offertoro to jakaś jawna kpina, chodź jedno zadanie mi zaliczyło i to w zasadzie na tyle... Pomóżcie :/
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 29.09.2021, 11:49
AdminPL Leader
Bananki z aplikacji przyznawane są przez sponsorów danej oferty w momencie wykonania poprawnie zadania.
Jeżeli bananki nie zostały przyznane zadanie musiało być wykonane nieprawidłowo lub niekompletnie.
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 29.09.2021, 20:19
Green92 Newby
AdminPLBananki z aplikacji przyznawane są przez sponsorów danej oferty w momencie wykonania poprawnie zadania.
Jeżeli bananki nie zostały przyznane zadanie musiało być wykonane nieprawidłowo lub niekompletnie.
Jak można nieprawidłowo zainstalować i uruchomić aplikację? 80% zadań tego typu na tych offerwallach nie zalicza zweryfikujcie to jakoś bo nawet tam do supportu ticketa się nie da wysłać
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 29.09.2021, 21:16
DuchPustkowi Master
Green92
Jak można nieprawidłowo zainstalować i uruchomić aplikację? 80% zadań tego typu na tych offerwallach nie zalicza zweryfikujcie to jakoś bo nawet tam do supportu ticketa się nie da wysłać
instalujesz przez przeglądarkę (jako link, kod QR) czy aplikację bananków?
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 02.10.2021, 05:25
Green92 Newby
DuchPustkowiGreen92
instalujesz przez przeglądarkę (jako link, kod QR) czy aplikację bananków?
przez apkę
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 02.10.2021, 09:37
DuchPustkowi Master
Green92
przez apkę
spróbuj przez przeglądarkę. Chociaż teraz jak już większość aplikacji zainstalowałeś to ciężko będzie Ci znaleźć taką której nie instalowałeś.
RE: Open and use the app - nie zalicza żadnego - 02.10.2021, 11:29
Green92 Newby
DuchPustkowiGreen92
przez apkę
spróbuj przez przeglądarkę. Chociaż teraz jak już większość aplikacji zainstalowałeś to ciężko będzie Ci znaleźć taką której nie instalowałeś.
no wlasnie ale nie powinno tak byc w kazdym badz razie, no nic trudno moze to poprawia :/
Chat