Też tak miałem zarejestrowałem się w grze Margonem z tej stronki ale niestety później uruchamiałem grę normalnie z przeglądarki i prawdopodobnie dlatego do tego czasu nie zaliczyło mi zadania.
Na nie których stronkach internetowych wystarczy w pisać nick ( Nazwę gracza ) w danej grze, co później jest sprawdzane, ale lipa ponieważ tutaj prawdopodobnie tego brakuje i trzeba za każdym razem z tej strony internetowej uruchamiać grę aby zaliczyło zadanie. Niestety chyba większość użytkowników tej strony ma z tym problem.
Mi się wydaje że twórcy tej strony tego nie przewidzieli, ale w końcu stronka chyba nie jest do końca zrobiona.
To jest jakby test tej strony a jej twórcy chcą zobaczyć czy im ten pomysł wypali i chcą też przy okazji sprawdzić czy opłaca im się robić tą stronkę.
Mogliby też dodać wygląd stronki np zmianą koloru aby był bardziej epicki można powiedzieć, i kody na banany poprawić ponieważ ten sam kod może chyba z 1000 osób wpisać i doda każdemu banany np ten SRHBQIV, moim zdaniem powinni dać np 100 na miesiąc ale jedno razowe czyli kto pierwszy ten lepszy albo by banany szybciej dodawano za wykonanie zadania a nie ze trzeba czekac np 48h. Najlepiej gdyby co jakiś cas robili tzw przerwę techniczną i popracowali na tą stronką aby się czasami nie okazało że to jakiś nie wypał i z wydanych na bananki pieniądze pójdą w błoto.
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll