Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
x_Kubix_x Newby
Status: Offline

Problem proszę o pomoc

07.03.2021, 11:28
Miałem na telefonię misję wbić 11lvl w 21 dni i zrobiłem tą misję dzisiaj z zapasem prawie pół tygodnia i wchodzę w aplikacje bananki i nie ma misji. Czy da się to jakoś zrobić? Gra to Boards Kings!
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem proszę o pomoc - 07.03.2021, 14:28
DuchPustkowi Master
Kuba73737Miałem na telefonię misję wbić 11lvl w 21 dni i zrobiłem tą misję dzisiaj z zapasem prawie pół tygodnia i wchodzę w aplikacje bananki i nie ma misji. Czy da się to jakoś zrobić? Gra to Boards Kings!
Czasem zadania pojawiają się i znikają, odczekaj jakiś czas może się pojawi ponownie. Jeżeli nie policzyło Ci bananków to musisz już pisać do offerboxa który to zadanie przygotował.
RE: Problem proszę o pomoc - 16.03.2021, 10:04
x_Kubix_x Newby
DuchPustkowiKuba73737Miałem na telefonię misję wbić 11lvl w 21 dni i zrobiłem tą misję dzisiaj z zapasem prawie pół tygodnia i wchodzę w aplikacje bananki i nie ma misji. Czy da się to jakoś zrobić? Gra to Boards Kings!
Czasem zadania pojawiają się i znikają, odczekaj jakiś czas może się pojawi ponownie. Jeżeli nie policzyło Ci bananków to musisz już pisać do offerboxa który to zadanie przygotował.
tak tak juz jest ta misja lecz brak banaków i punktów a żeby napisać tam do supportu musze jeszcze odczekać niecałe 2 dni i zobaczymy jak to się potoczy.
RE: Problem proszę o pomoc - 16.03.2021, 22:42
Conk3r Newby
Kuba73737Miałem na telefonię misję wbić 11lvl w 21 dni i zrobiłem tą misję dzisiaj z zapasem prawie pół tygodnia i wchodzę w aplikacje bananki i nie ma misji. Czy da się to jakoś zrobić? Gra to Boards Kings!
Pamiętaj tylko że zgłoszenie do supportu offerwalla musisz napisać w języku angielskim (jeśli będziesz miał problemy to wyślij mi prywatną wiadomość z treścią po polsku a Ci przetłumaczę na język angielski).

Jeśli tę ofertę zaliczyłeś już za pośrednictwem innej strony lub innego Offerwalla to prawdopodobieństwo iż zaliczą Ci ją jest niewielkie i wykryją to po Twoim IP lub ID urządzenia.
Chat