Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
pindelfin Newby
Status: Offline

Problem z fun zone,apką i supportem

28.01.2019, 20:08
Otóż pisałem maila do banankow i echo,fun zone stoi w miejscu od kilku tygodni nie wypłaca nic! Pomimo grania i czasem się doda wynik ostatnio z 123 na 125 ale dalej nie oddaje.Support jest chory jakiś nie da się wysłać wiadomości tak jakby wyślij było tylko zdjęciem na stronie czy coś a apka jest tak do dupy że nic nie wczytuję a jeśli już to kieruje na bananki do przeglądarki więc co mam zrobić chociażby z tym funzpne?Nie mam jak nawet zgłosić a jeśli zgłaszam na maila echo
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Problem z fun zone,apką i supportem - 29.01.2019, 05:10
Kichenok Newby
I co za farmazony szerzysz wszystko działa tylko trzeba się może zastosować i wykonywać dobrze wszystko ? Hehe :d karma ziomus nie cisnij po ludziach bez potrzeby :d Skoro Ci zalicza to wszystko gra widocznie za mało grasz skoro mało dodaje :) a support zawsze odpisuje tego samego dnia jedynie w weekendy mogą nie odpisywać ale ostatnio nawet w niedzielę odpisali więc nie farmazoń bo akurat support jest na 5+ :)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem z fun zone,apką i supportem - 29.01.2019, 21:44
Lawliet00 Leader
Napisz do supportu https://www.bananki.pl/contact/ Tutaj odpowiadają do 48h.
RE: Problem z fun zone,apką i supportem - 29.01.2019, 21:49
Kichenok Newby
Wiem jak odpowiadają bo już z nimi gadałem a ja nie mam potrzeby pisać więc po co ?Mam napisać że ci nie przyznają bananów za fun zone? Heh
RE: Problem z fun zone,apką i supportem - 31.01.2019, 18:25
pindelfin Newby
Ale wy jesteście stronni i typie farmazon to ty dajesz napisałem że od miesiąca GRAM i NIC nie dostalem prócz 3banankow a mam ciągle ponad 125 na fun zone!
Chat