Jak to działa
Forum

Klucze cyfrowe

Login
Wiadomość
Jackit09 Newby
Status: Offline

Problem z suport proszę o pomoc

18.03.2024, 23:59
Mam pytanie ile czeka się żeby dostać z nagród kartę Visę virtual 5$ bo z suportu nikt się nie odzywa
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem z suport proszę o pomoc - 18.06.2024, 17:00
Kevinsp Newby
Mam ten sam problem. Czekam juz 4 dzien na PSC za 20zl, a support nie odpowiada
RE: Problem z suport proszę o pomoc - 20.06.2024, 19:39
MikeDC Newby
Nic nowego, brak zakupionych PSC, kontakt z supportem to cud, także ... ja czekam od 6 czerwca.
RE: Problem z suport proszę o pomoc - 27.06.2024, 09:31
Slawomirrr Newby
Jakie to sa skurwiele........taka nagla sytuacja wynikla w nocy ze wydalem 250zl placac sms za psc o nominale 20zl.....Ale to wszystko to nic biarac pod uwage ze kodu jak nie bylo tak nie ma......takze nie ublizajac nikomu z osobna,powiem ze nie Cierpie takiego skurwysynstwa normalna jawna kradziez.a czemu to kurwa niedziala w druga strone?jak byscie sie czuli wydajac za freee kody tak na prawde nie wiedzac czy wogole dana osoba za niego zaplaci i kiedy!!!!!! Nawet Mi juz nie wysylajcie tego kodu bo dopiero mnie podkurwicie.Udlawcie sie nim!!!!!
RE: Problem z suport proszę o pomoc - 27.06.2024, 09:31
Slawomirrr Newby
SlawomirrrJakie to sa skurwiele........taka nagla sytuacja wynikla w nocy ze wydalem 250zl placac sms za psc o nominale 20zl.....Ale to wszystko to nic biarac pod uwage ze kodu jak nie bylo tak nie ma......takze nie ublizajac nikomu z osobna,powiem ze nie Cierpie takiego skurwysynstwa normalna jawna kradziez.a czemu to kurwa niedziala w druga strone?jak byscie sie czuli wydajac za freee kody tak na prawde nie wiedzac czy wogole dana osoba za niego zaplaci i kiedy!!!!!! Nawet Mi juz nie wysylajcie tego kodu bo dopiero mnie podkurwicie.Udlawcie sie nim!!!!!
RE: Problem z suport proszę o pomoc - 09.08.2024, 13:12
StasioPRG Newby
Nie traćcie czasu tutaj kochani, dostałem blokadę konta 26 czerwca, w ostatnich kilku dniach mi odblokowali konto (półtora miesiąca) nie odpisując nawet na support ( jest dalej otwarty ). Wcześniej zamknęli support bez odpisywania. Na nagrody czekam już 4 albo 5 miesiący i ciąglę wymyślają jakąś blokadę kiedy przychodzi wypłata nagród.
Zgłosiłem tą stronę do CERT i Trustpilot czyli partnerzy tej scamerskiej strony. Dziwnę, że nagrody dostaję tutaj może 2 albo 3 użytkowników którzy ciągle są na pierwszym miesjcu np, duchpustkowi, z tego co wiem, on nie ma problemu z odbiorem nagród. Dziwne to.
Dokładnie nagrody nie dostałem od 1 lutego czyli ponad pół roku czekam na nagrodę
W wolnej chwili poinformuję o praktykach tutaj również innych partnerów tej strony, czyli CDA.pl, allegro, amazon, gameviking, itp.
Jeden mail ze screenami jak ta strona funkcjonuję do wszystkich partnerów może odniesie jakiś sukces.
Każdemu kto został oszukany tutaj na nagrody również to polecam.
Chat