Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
xdfdxd Newby
Status: Offline

problem z zadaniem(wklejenie linku)

10.12.2021, 01:07
w jaki sposob zaliczyc zadanie zwklejeniem linku na jakies forum,wszedzie tymspamie i nic XD
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: problem z zadaniem(wklejenie linku) - 10.12.2021, 12:13
DuchPustkowi Master
xdfdxdw jaki sposob zaliczyc zadanie zwklejeniem linku na jakies forum,wszedzie tymspamie i nic XD
Zakładasz konto na jakimś forum z takim samym nickiem jak na banankach. Tam zapraszasz np. do eventu (kilka zdań) wklejasz link do tego eventu na tamtym forum. Następnie wracasz na bananki i podajesz link do forum ze swoim postem :)
RE: problem z zadaniem(wklejenie linku) - 10.12.2021, 16:56
OOrrin Newby
Albo ja mam jakiegoś pecha, albo te bananki schodzą na psy. 5 forów z rzędu, wszędzie odrzuca. Wymagania niejasne, w opisie nie ma nic o tym że nick na forum ma być taki jak na bananach. Mniejsza, tak też mi odrzuca.
Nie wspomnę o rejestracjach do gier, gdzie NORMĄ jest że mi odrzuca normalne, poprawne rejestracje, a dosłownie czasem, przez przypadek, coś zadziała. To zaczyna już być farsa.
RE: problem z zadaniem(wklejenie linku) - 10.12.2021, 18:42
DuchPustkowi Master
OOrrinAlbo ja mam jakiegoś pecha, albo te bananki schodzą na psy. 5 forów z rzędu, wszędzie odrzuca. Wymagania niejasne, w opisie nie ma nic o tym że nick na forum ma być taki jak na bananach. Mniejsza, tak też mi odrzuca.
Nie wspomnę o rejestracjach do gier, gdzie NORMĄ jest że mi odrzuca normalne, poprawne rejestracje, a dosłownie czasem, przez przypadek, coś zadziała. To zaczyna już być farsa.
Chyba nie ma takiej informacji że nick musi być taki sam jak na banankach, ale na pewno to dużo pomoże w poprawnym zatwierdzeniu zadania.

Druga kwestia jest taka że tych eventów na banankach było już dużo i te popularniejsze fora przez uzytkowników były zgłaszane :)
RE: problem z zadaniem(wklejenie linku) - 10.12.2021, 20:25
OOrrin Newby
Popularne czy nie, to nie ma prawa mieć znaczenia w momencie gdy jest napisane "na dowolnym forum".

Odnośnie ogólnie linków, nie tylko do tego zadania, to rozumiem że jak jakaś strona jest popularna to będzie niżej punktowana (co i tak jest przykre, że za linki można dostać rzekomo 500-2000pkt, a w poprzednich edycjach za każdy dostawałem zawsze 500....) - ale tutaj nawet nie ma wymogu że to ma być forum o tematyce gier, więc co tu mówić o popularności strony przy odrzucaniu takiego zadania... Dla mnie jest to strasznie demotywujące.

W połączeniu z rejestracjami do gier które nie działają jak powinny (nie mogę wykonać powtórnie rejestracji, nawet jeśli gra jest dostępna drugi raz) - nie pozostaje wiele możliwości aktywności...
RE: problem z zadaniem(wklejenie linku) - 10.12.2021, 21:34
DuchPustkowi Master
Tutaj ktoś z adminów lub moderatorów strony musiał by się wypowiedzieć i doprecyzować czy jak ktoś już kiedys dodał link do forum X to czy jak w nowym evencie zostanie dodane to samo forum to zostanie to zaliczone.

Bo tak my możemy sobie tutaj rozmawiać na luźno o tym, do końca nie wiedząc jak to działa :)
RE: problem z zadaniem(wklejenie linku) - 10.12.2021, 22:06
OOrrin Newby
Nie tak do końca na luźno... W poprzednich edycjach zaliczało mi z tego samego forum. W obecnym - nie zaliczyło, jak również bodaj 4 kolejnych, z którymi nie miałem wcześniej styczności (albo 3, nie liczyłem). Przy czym na jednym to nie zaliczyło mi nawet mimo to że byłem tam pierwszy raz i nick podałem w pełni zgodny z tutejszym. Więc to dość konkretna informacja....
Rzetelny1 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat