Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
DzbankaXD Newby
Status: Offline

Problem z zaliczaniem zadań

20.01.2021, 13:36
Witam, odkąd jestem na banankach nie mam możliwości wykonywania zadań w grach na tablecie. Na początku chcę zaliczyć misję początkową. Czyli zalogowanie się na 30 sekund. Problem polega na tym, że po zalogowaniu się do gry, już po upływie 30 sekund nie dostaję nic. Pojawia się tylko okienko "zainstaluj". Po kliknięciu w okienko przekierowuje mnie do Google Play. Odpalam grę, czkekam 30sekund, znowu wracam na Bananki itd... Jeśli ktoś zna odpowiedź na to pytanie proszę o pomoc. Jest to dla mnie ważne, gdyż chciałabym napisać swój własny artykuł. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Problem z zaliczaniem zadań - 20.01.2021, 15:33
DuchPustkowi Master
Przy każdej grze mobilnej powinien być opis treści zadania jaką należy wykonać w samej grze po jej pobraniu, aby dostać bananki. Nie wystarczy tylko zainstalować grę.

Jeżeli chcesz mieć dostęp do większej ilości gier to najlepiej wchodzić przez przeglądarkę na tablecie z zaznaczoną funckją "wersja na komputer".
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: Problem z zaliczaniem zadań - 21.01.2021, 08:50
DzbankaXD Newby
DuchPustkowiPrzy każdej grze mobilnej powinien być opis treści zadania jaką należy wykonać w samej grze po jej pobraniu, aby dostać bananki. Nie wystarczy tylko zainstalować grę.

Jeżeli chcesz mieć dostęp do większej ilości gier to najlepiej wchodzić przez przeglądarkę na tablecie z zaznaczoną funckją "wersja na komputer".
Ok, już rozumiem. Dziękuję.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat