Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Morwa Newby
Status: Offline

Pytanie o zadania w grach. Co po nich?

30.07.2021, 17:18
Witam
Zastanawiam się jak dokładniej działa ten serwis. Co jeśli zrobię wszystkie zadania w grach? One się resetują z czasem, dochodzą nowe, czy jedynym sposobem na zdobycie bananków za zadania będzie czekanie na nową grę w serwisie? Rozumiem, że są jeszcze inne aktywności które są wynagradzana banankami, ale mnie zastanawia ta „podstawowa”.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Pytanie o zadania w grach. Co po nich? - 30.07.2021, 18:47
DuchPustkowi Master
Niektóre zadania w grach można zacząć ponownie, pojawiają sie też nowe lub starsze gry z zadaniami. Opróćz tego masz jeszcze inne aktywności na stronie do zbierania bananków.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll1
RE: Pytanie o zadania w grach. Co po nich? - 19.08.2021, 19:15
Morwa Newby
DuchPustkowiNiektóre zadania w grach można zacząć ponownie, pojawiają sie też nowe lub starsze gry z zadaniami. Opróćz tego masz jeszcze inne aktywności na stronie do zbierania bananków.
Ile da radę zdobywać bananków z miesiąca na miesiąc zakładając, że będę wykonywał tylko zadania w grach? Oczywiście w przybliżeniu.
RE: Pytanie o zadania w grach. Co po nich? - 19.08.2021, 23:05
DuchPustkowi Master
Morwa
Ile da radę zdobywać bananków z miesiąca na miesiąc zakładając, że będę wykonywał tylko zadania w grach? Oczywiście w przybliżeniu.
Nie wszystkie gry mają opcje zagraj ponownie, trzeba uwzglednić też rotację i pojawianie się nowych gier (czego nie przewidzisz). Jeden miesiąc może być tłusty a inny chudy. Ewentualnie do tej listy możesz dodać gry mobilne, ale je możesz wykonać tylko raz.
RE: Pytanie o zadania w grach. Co po nich? - 20.08.2021, 09:09
Morwa Newby
DuchPustkowNie wszystkie gry mają opcje zagraj ponownie, trzeba uwzglednić też rotację i pojawianie się nowych gier (czego nie przewidzisz). Jeden miesiąc może być tłusty a inny chudy. Ewentualnie do tej listy możesz dodać gry mobilne, ale je możesz wykonać tylko raz.
Tak, rozumiem to, w przybliżeniu rozumiem jako z uwzględnieniem zmiennych. Chętnie zobaczę jakąkolwiek informacje przybliżającą mnie do odpowiedzi, np. wynik z poprzedniego miesiąca, kilku miesięcy itp. Oczywiście nie naciskam, ale odpowiadasz na moje posty więc zakładam, że wykonujesz te zadania i możesz udzielić dokładniejszej odpowiedzi. Zwyczajnie zastanawiam się jak niejako główny filar tej strony sprawdza się w dłuższym czasie.
RE: Pytanie o zadania w grach. Co po nich? - 20.08.2021, 21:52
DuchPustkowi Master
MorwaTak, rozumiem to, w przybliżeniu rozumiem jako z uwzględnieniem zmiennych. Chętnie zobaczę jakąkolwiek informacje przybliżającą mnie do odpowiedzi, np. wynik z poprzedniego miesiąca, kilku miesięcy itp. Oczywiście nie naciskam, ale odpowiadasz na moje posty więc zakładam, że wykonujesz te zadania i możesz udzielić dokładniejszej odpowiedzi. Zwyczajnie zastanawiam się jak niejako główny filar tej strony sprawdza się w dłuższym czasie.
Ogólnie robię mało gier jeśli już to głównie mobilne. Spójrz na obecny ranking i poprzednich zwycięzców miesiąca, to już da Ci jakiś pogląd na to ile można zbierać bananków.

Dla przykładu gra mobilna Boards Kings daję ci 3000 bananków a jest to bardzo przyjemna gra :)
Chat