Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Royson666 Newby
Status: Offline

"Rejestracja w Toku"

18.03.2019, 23:16
Witam, jestem tu nowy ;)

Zagrałem dzis w Traviana i Kingdom at War,
Wykonałem pierwsze zadanie czyli rejstracja itp. a cały czas mi pisze ze rejestracja w toku.
Usuwałem cookie, przeglądarke mam mozille ale pod żadnym wypadkiem nie chce zmieniac na chrome.
Pozdrawiam i proszę o pomoc ;)
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: "Rejestracja w Toku" - 19.03.2019, 11:43
r00t0 Newby
Czasem rejestracja potwierdzana jest na drugi dzień, jeśli dalej by tak było spróbuj zarejestrować się w grze ponownie.
RE: "Rejestracja w Toku" - 19.03.2019, 14:03
Royson666 Newby
Dzis sprawdzałem i dalej jest w toku... Ponowanie? toż już wykonalem zadanie w którym miałem sie zarejestrować i wbic 5 poziom. I mam robic to od nowa? tak samo cos z travianem nie działa. Jedyna gra które sie aktualizowała to ta którą musiałem pobrać a Travian i Kingdom at War są w ciągłym "Rejestracja w Toku"
RE: "Rejestracja w Toku" - 19.03.2019, 15:56
JestemKacper Master
Jak wejdziesz w gry i wybieresz którąś z tych, to po kliknięciu na "rejestracja w toku", powinny się wyświetlać wskazówki typu usuń adblocka, wyczyść pliki cookies. Obok też można przeciągnąć zrzut ekranu w celu potwierdzenia, że się zarejestrowałeś.
RE: "Rejestracja w Toku" - 19.03.2019, 23:29
Royson666 Newby
no tak widziałem ale od wczoraj np. w kingdom at war wbilem juz chyba 8lvl i co teraz? + teraz bedzie sie działo tak zkazdą grą która jest przeglądarkowa?
Dziękuje za odp.
RE: "Rejestracja w Toku" - 21.03.2019, 23:51
DuchPustkowi Master
@Royson666
Ogólnie to robisz zadanie z rejestracji i jeżeli Ci nie zaliczy to wracasz jutro i robisz od nowa lub próbujesz innej gry stosując się do poradnika np. z tego postu:
https://www.bananki.pl/forum/thread/poradnik-1-problem-z-zaliczeniem-zadania-0-rejestracji-w-grach-3426/

nie ma sensu robić zadań na zapas i wbijać level 10 bo np. w zadaniu 2 będzie wbij level 5. W momencie gdy już masz level 10 to Ci nie zaliczy tego.
Musisz zmienić podejście i się zbytnio nie spieszyć z "grindowaniem" w grach na zapas.
Jeżeli masz jakieś pytania możesz pisać do mnie wiadomość - na moim profilu, chętnie pomogę.
Chat