Sprostowanie Zadania 3
07.02.2020, 00:57
Witam serdecznie z racji że nie miałem okazji dojść jeszcze do zadania 3 ani napisać artykułu a wyczytałem że jest zadanie aby podnieść elektrownie fuzyjną w grze mam sprostowanie tego jak i prośbę o zmianę zadania .
Ponieważ jestem już wieloletnim graczem tej gry i dużo o niej wiem to zadanie nr 3 po opisywaniu przez osoby na bananki po pierwsze nie będzie do wykonania na zwykłym universum gry ze względu na prędkość wydobywanych surowców jak że i przeszkodą do ich dalszej gry ponieważ elektrownia fuzyjna do pracy potrzebuje paliwa tak zwany deuter(dex) w grze który jest bardzo ważny dla statków flagowych naszej floty i po prostu ten budynek w grze nie jest budowany przez graczy którzy już dużo o tej grze wiedzą traci on nasz deuter a zarazem działa na naszą niekorzyść w grze produkując niewielką ilość energi słonecznej zasilającej nasze kopalnie . proszę o zmiane zadania jak i odblokowanie możliwości babanopedi do stworzenia poradnika do gry przez moją osobę . Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam .
Rzetelny2
Społecznik2
Pomocny1
Wulgarny
Troll