Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
piorok Newby
Status: Offline

Ta strona to jakaś ściema czy jak?

22.02.2021, 19:00
Ponad miesiąc temu założyłem tu konto, pobrałem aplikacje i zaczołem zadanie w board kings(w 10 dni ukończ 11lvl)
Po tygodniu ukończyłem zadanie, poczekałem pare dni i bananów nie dostałem więc postanowiłem napisać do supportu.
Po 2 dniach dostałem wiadomość, że ich to nie interere i żebym skonsultował się z podanym mi emailem, tak też uczyniłem.
Mijają kolejne 2 tygodnie i odpowiedzi brak...
Gdzie jest moje 3900 bananów za ten stracony czas ja sie pytam????
TA STRONA W OGÓLE JEST LEGITNA??????
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Ta strona to jakaś ściema czy jak? - 22.02.2021, 21:29
Zuzannka223 Newby
Ja mam pytanie jestem nowa i nie mogę zagrać w rzadną grę powie mi ktoś, dlaczego?
RE: Ta strona to jakaś ściema czy jak? - 22.02.2021, 21:53
Conk3r Newby
piorokPonad miesiąc temu założyłem tu konto, pobrałem aplikacje i zaczołem zadanie w board kings(w 10 dni ukończ 11lvl)
Po tygodniu ukończyłem zadanie, poczekałem pare dni i bananów nie dostałem więc postanowiłem napisać do supportu.
Po 2 dniach dostałem wiadomość, że ich to nie interere i żebym skonsultował się z podanym mi emailem, tak też uczyniłem.
Mijają kolejne 2 tygodnie i odpowiedzi brak...
Gdzie jest moje 3900 bananów za ten stracony czas ja sie pytam????
TA STRONA W OGÓLE JEST LEGITNA??????
Na którym Offerwallu robiłeś to zadanie oraz w jakim języku pisałeś na support który dostałeś od Bananków?
Podaj również maila do tego Offerwalla ponieważ wiele Offerwalli zmieniło maile/opcje kontaktowania się z Nimi, niestety ale wiele osób które nie są na bierząco w temacie nie ma o tym pojęcia...
Chat