Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Dercik90 Newby
Status: Offline

usunięte zadania

02.05.2021, 21:27
mam taką sytuacje, że zacząłem robić zadanie w grze goodgame empire i właśnie zauważyłem że zadania zostały z tej gry usunięte, ale gdy wchodze w zadania przez odznakę to mi się wciąż wyświetlają i mam pytanie czy to tylko błąd i mam odpuścić, czy wciąż mogę je wykonać?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: usunięte zadania - 02.05.2021, 21:57
DuchPustkowi Master
Dercik90mam taką sytuacje, że zacząłem robić zadanie w grze goodgame empire i właśnie zauważyłem że zadania zostały z tej gry usunięte, ale gdy wchodze w zadania przez odznakę to mi się wciąż wyświetlają i mam pytanie czy to tylko błąd i mam odpuścić, czy wciąż mogę je wykonać?
Jak wchodzisz przez odznakę i jest tam możliwość wysłania screena do zadania to możesz robić :)
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: usunięte zadania - 03.05.2021, 00:10
Dercik90 Newby
Dzięki
DuchPustkowiDercik90mam taką sytuacje, że zacząłem robić zadanie w grze goodgame empire i właśnie zauważyłem że zadania zostały z tej gry usunięte, ale gdy wchodze w zadania przez odznakę to mi się wciąż wyświetlają i mam pytanie czy to tylko błąd i mam odpuścić, czy wciąż mogę je wykonać?
Jak wchodzisz przez odznakę i jest tam możliwość wysłania screena do zadania to możesz robić :)
Dzięki
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat