Cześć. Ja mam zadanie zdobyć czołg piątego tieru i posiadać jednocześnie 400.000 co znaczy że mam dużo trudniejsze zadanie. (no chyba że kupuję te z drzewka promocji, obecnie -50% tańsze są w drzewku Francji.) Obliczając cenę zakupionych w między czasie czołgów, można powiedzieć że coś około miliona wydałem. A jeszcze Nie zdobyłem 5 tieru. (brakuje 100k łącznie 0,5 miliona i zadanie zaliczone)
Polecić mogę dla obecnego zadania robienie drzewka Francji, gdyż czołgi są 50% tańsze, a jeśli gracie tylko dla bananów, to resztę czołgów sprzedajcie, załogę z 1 tieru przeszkólcie na lepsze (więcej %%) no i róbcie upgrade czołgu. Im większy tier, tym więcej kredytów expa.
W grze można przytrzymać Ctrl (Control) i pozapraszać graczy do plutonu, za co jest więcej expa i kasy.
To tyle. Mam nadzieję że coś pomogłem.
ps: Zadanie z ilością zwycięstw, najlepiej na stronie wargaming wejść i pomniejszyć widok strony, aby był widoczny na ekranie nick oraz "ilość zwycięstw xx"
Niestety w grze tego nie widać, poza procentem winrate. Także z tej strony robimy screena, którego nie łatwo zrobić, ale cóż. Trzeba. Pozdrawiam.
Rzetelny
Społecznik
Pomocny
Wulgarny
Troll