Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
toya_xd Newby
Status: Offline

WANNADS - Bananki od sponsora

25.06.2017, 13:21
Witam
Wykonałem kilka(naście) ankiet i moim oczom ujrzał się napis iż nie ma dla mnie więcej ankiet. Cały czas na moim koncie nie widzę bananków, które powinienem otrzymać... Zgodnie z zaleceniami z innych postów chciałem napisać do supportu WANNADS i pokazać screena z ostatniej uzupełnionej ankiety na dowód ich ukończenia, jednak nigdzie nie mogę znaleźć żadnego kontaktu do nich. Jeśli ktos podpowie jak skontaktować się z supportem, ewentualnie poda inny pomysł na uzyskanie należących mi się bananków, to będę bardzo wdzięczny.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 25.06.2017, 23:46
Przemek031999 Master
Bananki aktualizują się nad ranem, czasami trochę później więc warto chwilę zaczekać. Jeśli nie dojdą pisz do naszego supportu.
Rzetelny Społecznik Pomocny1 Wulgarny Troll
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 26.06.2017, 17:43
Bananno35 Newby
toya_xdWitam
Wykonałem kilka(naście) ankiet i moim oczom ujrzał się napis iż nie ma dla mnie więcej ankiet. Cały czas na moim koncie nie widzę bananków, które powinienem otrzymać... Zgodnie z zaleceniami z innych postów chciałem napisać do supportu WANNADS i pokazać screena z ostatniej uzupełnionej ankiety na dowód ich ukończenia, jednak nigdzie nie mogę znaleźć żadnego kontaktu do nich. Jeśli ktos podpowie jak skontaktować się z supportem, ewentualnie poda inny pomysł na uzyskanie należących mi się bananków, to będę bardzo wdzięczny.
Czasami - sa pytania kontrolne które kwalifikują Cię ,bądź nie do danej ankiety i za te pytania nie dostajesz bananków . Ankiety to zestaw pytań tematycznych i często jest ich bardzo dużo , srednio trzeba 20-30 minut je wypełniać by odpowiadać ze zrozumieniem i szczerze.
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 26.06.2017, 18:44
Kropka Fun Newby
bananki ładują się nad ranem.

Po prostu poczekaj
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 27.06.2017, 00:46
toya_xd Newby
Czekam i czekam :/ Pewnie będę pisał do supportu jak nie dostane bananków do wieczora jutro.
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 27.06.2017, 01:59
Tąszak Newby
Większość z tych ankiet to ściema i są kierowane do osób z BARDZO konkretnymi zestawami danych które wpisujesz na początku. Z nudów robiłem kiedyś ponad 20 różnych "profili" ludzi którzy mogli by pasować do takiej ankiety, przeszedł aż 1. A w kolejnym etapie, niespodzianka, pytania bardzo specjalistyczne dotyczące Twoich kredytów itd... na końcu ponownie dostajesz informację że nie ma dla Ciebię ofert. Więc zakładam że jeżeli ktoś na serio robi taką ankietę to zajmie mu to godzinę i przejdzie 1/200 osób, max. Gra nie warta świeczki, i tak nie dostaniesz nagrody jeżeli nie skończysz 3 etapu ankiety.
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 27.06.2017, 02:18
Bananno35 Newby
TąszakWiększość z tych ankiet to ściema i są kierowane do osób z BARDZO konkretnymi zestawami danych które wpisujesz na początku. Z nudów robiłem kiedyś ponad 20 różnych "profili" ludzi którzy mogli by pasować do takiej ankiety, przeszedł aż 1. A w kolejnym etapie, niespodzianka, pytania bardzo specjalistyczne dotyczące Twoich kredytów itd... na końcu ponownie dostajesz informację że nie ma dla Ciebię ofert. Więc zakładam że jeżeli ktoś na serio robi taką ankietę to zajmie mu to godzinę i przejdzie 1/200 osób, max. Gra nie warta świeczki, i tak nie dostaniesz nagrody jeżeli nie skończysz 3 etapu ankiety.
Zgadzam sie z Kolegą wyżej po całości - te ankiety są dla tych wybranych co chca tylko kupować , wszelkiego rodzaju produkty i usługi - jeśli nic nie zamierzasz kupic ani z niczego korzystać - wyświetli ci się komunikat ,że nie ma dla ciebie dopasowanych ankiet . Jak dla mnie ankieta to ma byc publiczna sonda na jakis temat a nie wyzyskiwanie danych i informacji od ludzi . Efekt tego potem jest taki ,że te wszystkie Firmy które zdobyły twoje dane -zapychają ci skrzynke e-mail ofertami kupna wszelakich rzeczy - to nie ankiety tylko sprzedaż swoich danych poniekąd.
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 27.06.2017, 15:48
Bry_ Newby
Jeśli chcesz napisć do supportu to po lewej stronie masz zakładke @ SUPPORT pod napisem bananki.
RE: WANNADS - Bananki od sponsora - 28.06.2017, 23:14
toya_xd Newby
Dzięki za pomoc wszystkim w takim razie
Chat