witam , czy żart czy kpina?
12.05.2018, 14:39
witam , chce podzielic sie tym co widze , a widze , eh samo zlo , jestem nowy ok tygodnia i mysallem ze ta stronka jest w porzo , ze traktuje ludzi powaznie a nie robi w balona , powiem tak dla glupiej wirtualnej waluty tak ludzi wrecz oszukiwac? a osoby w moderacji to nie wiem czy bot czy osoba prawdziwa , bo jak mozna nazwac to co wypawiaja? od poczatku mojego grania tu gram dla rozrywki, no ale jesli proponujecie cos czyli np klucze czy inne rzeczy za moja prace , posiwcony czas prad i checi to potem prosze nie robcie z czlowieka glupka ,
1 sprawa na ok 20 zarejestrowanych gier ponad 10 jest w toku od 5 dni , malo tego , do kazdej wyslalem screnna z meila gdzie pisalo czas oczekiwania na weryfikcajce i sie skonczyl i mi dalej nie zaliczylo , ( piszecie ze cos blokuje antywirus ciasteczka czy inne glupoty zal, jakos rejestracja doszla bo jest w toku wiec czemu glupi system jej nie dokancza? jak ma cholerne foto?
2. klucz free dostalem wykorzystany , daje foto z steama 2 dni czekam tez zero odp , zero zamiany , fajnie, gra w opisie pisze zrob to a jak sie okazuje jest inne zadanie zalicza mi 3 dzien , i co mam nie grac? co tu sie wyprawia
sorry za bledy pisze z tel
Rzetelny1
Społecznik2
Pomocny
Wulgarny
Troll2