Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Brilinpl Newby
Status: Offline

Za pierwsze zadanie nie mogę otworzyć skrzyni?

05.07.2017, 11:54
Po pierwszym zadaniu niby się dostaje, jak to wygląda, czy więcej z was miało taki problem?
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Za pierwsze zadanie nie mogę otworzyć skrzyni? - 05.07.2017, 12:06
ZaGi Master
Sprecyzuj dokładniej swoje pytanie. Chodzi o brak losowego klucza Steam?
RE: Za pierwsze zadanie nie mogę otworzyć skrzyni? - 05.07.2017, 13:24
AdamusSuper Newby
Witam jeżeli Tobie chodzi o klucz że skrzynki to sprawdź czy zrobiłeś tam jak ma być zrobione,cytuję support: ,,Instrukcja: Najpierw należy kliknąć w skrzynię, która jest na mapie sklepów. Pokaże się prośba o rejestrację w grze. Później należy POPRAWNIE zarejestrować się do gry (tak, aby wyskoczyła możliwość wpisania nicka). Gdy spełnisz te dwa warunki WRÓĆ do skrzynki i kliknij ją ponownie, wtedy tez możesz odebrać klucz."
RE: Za pierwsze zadanie nie mogę otworzyć skrzyni? - 06.07.2017, 00:35
Brilinpl Newby
Witam sytuacja wygląda tak wykonałem już 1 zadanie w grze a jak klikam na skrzynie to nie dostaje opcji rejestracji tylko przez cały czas jest zaznaczone cytuje: "wykonaj 1". Problem w tym że już to zrobiłem a skrzynia się nie otwiera.
RE: Za pierwsze zadanie nie mogę otworzyć skrzyni? - 06.07.2017, 10:02
ZaGi Master
BrilinplWitam sytuacja wygląda tak wykonałem już 1 zadanie w grze a jak klikam na skrzynie to nie dostaje opcji rejestracji tylko przez cały czas jest zaznaczone cytuje: "wykonaj 1". Problem w tym że już to zrobiłem a skrzynia się nie otwiera.
Czy zadanie zostało wykonane poprawne? Otrzymałeś możliwość wpisania swojego nicku?
Chat