Jak to działa
Forum

Dyskusje

Login
Wiadomość
Pink Sheep Lololololololo Master
Status: Offline

Zadania - kilka możliwych dodatków

12.11.2017, 08:40
Witajcie! Chciałbym podzielić się propozycjami na dodatki do zadań.
Chodzi mi tu o:
  • możliwość "odkupienia" niezaliczonego zadania za 75% kwoty, chyba że wykonaliśmy następne
  • więcej zadań, np. 5 zamiast 3 - niektóre gry mi się dalej nie znudziły aż tak bardzo
  • czas na wykonanie zadania proporcjonalny do jego długości (np. dobicie poziomu 10 powinno dawać 3 dni, a 22 już 5)
  • bananki na poziomie trudności zadania (League of Angels 2 - tam praktycznie nic nie robisz i dużo bananków, Islandoom - musisz rozbudować imperium do 12 poziomu, co nie jest najprostsze i mało bananków)
  • nagrody "rzeczowe" za zadania, idealne w CS:GO - np. za zad. 1 dostajesz skin o wartości 175 bananków (0.03$)
  • darmowe wejściówki na Bananabet za zaliczenie wszystkich wymaganych zadań
Rzetelny Społecznik1 Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania - kilka możliwych dodatków - 12.11.2017, 19:44
ketty Master
Pink Sheep LololololololoWitajcie! Chciałbym podzielić się propozycjami na dodatki do zadań.
Chodzi mi tu o:

możliwość "odkupienia" niezaliczonego zadania za 75% kwoty, chyba że wykonaliśmy następnewięcej zadań, np. 5 zamiast 3 - niektóre gry mi się dalej nie znudziły aż tak bardzoczas na wykonanie zadania proporcjonalny do jego długości (np. dobicie poziomu 10 powinno dawać 3 dni, a 22 już 5)bananki na poziomie trudności zadania (League of Angels 2 - tam praktycznie nic nie robisz i dużo bananków, Islandoom - musisz rozbudować imperium do 12 poziomu, co nie jest najprostsze i mało bananków)nagrody "rzeczowe" za zadania, idealne w CS:GO - np. za zad. 1 dostajesz skin o wartości 175 bananków (0.03$)darmowe wejściówki na Bananabet za zaliczenie wszystkich wymaganych zadań
Cześć. Uważam, że:

a) Zgadzam się.
b) Zgadzam się.
c) To nie bananki.pl ustalają czas oraz treśc zadania. (Co nie zmienia faktu, że można negocjować z sponsorami).
d) To samo co w c)
e) 175 dodatkowe bananków to całkiem dużo, chociaż na internecie hurtowo skrzynki kosztują strasznie mało (np. za 1000 20zł psc, ale to u zwykłych użytkowników).
d) Co przez to rozumiesz? Darmowe obstawianie np. o wartości 50 bananków? Trochę mało opłacalne dla bananków, przeciwnie dla nas.
Rzetelny2 Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadania - kilka możliwych dodatków - 12.11.2017, 20:44
Pink Sheep Lololololololo Master
kettyPink Sheep LololololololoWitajcie! Chciałbym podzielić się propozycjami na dodatki do zadań.
Chodzi mi tu o:

możliwość "odkupienia" niezaliczonego zadania za 75% kwoty, chyba że wykonaliśmy następnewięcej zadań, np. 5 zamiast 3 - niektóre gry mi się dalej nie znudziły aż tak bardzoczas na wykonanie zadania proporcjonalny do jego długości (np. dobicie poziomu 10 powinno dawać 3 dni, a 22 już 5)bananki na poziomie trudności zadania (League of Angels 2 - tam praktycznie nic nie robisz i dużo bananków, Islandoom - musisz rozbudować imperium do 12 poziomu, co nie jest najprostsze i mało bananków)nagrody "rzeczowe" za zadania, idealne w CS:GO - np. za zad. 1 dostajesz skin o wartości 175 bananków (0.03$)darmowe wejściówki na Bananabet za zaliczenie wszystkich wymaganych zadań
Cześć. Uważam, że:

a) Zgadzam się.
b) Zgadzam się.
c) To nie bananki.pl ustalają czas oraz treśc zadania. (Co nie zmienia faktu, że można negocjować z sponsorami).
d) To samo co w c)
e) 175 dodatkowe bananków to całkiem dużo, chociaż na internecie hurtowo skrzynki kosztują strasznie mało (np. za 1000 20zł psc, ale to u zwykłych użytkowników).
d) Co przez to rozumiesz? Darmowe obstawianie np. o wartości 50 bananków? Trochę mało opłacalne dla bananków, przeciwnie dla nas.
Przez "f" rozumiem darmowe obstawianie Pixel Piracy, klucza Steam lub Spy Chameleon: RGB Agent (te gry na G2A średnio kosztują 1€).
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat