Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Muminek17 Newby
Status: Offline

Zadanie 6 z eventu

22.12.2020, 17:56
Hejka,
mam problem z zadaniem 6 ( trzeba umieścić link na jakimkolwiek forum) z eventu, nie chce mi go zaliczyć, a próbowałam z wielu stron korzystać. Mieliście też taki problem? Z jakiego forum korzystaliście? Może to w tym tkwi problem.
Rzetelny Społecznik1 Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zadanie 6 z eventu - 22.12.2020, 18:55
DuchPustkowi Master
Muminek17Hejka,
mam problem z zadaniem 6 ( trzeba umieścić link na jakimkolwiek forum) z eventu, nie chce mi go zaliczyć, a próbowałam z wielu stron korzystać. Mieliście też taki problem? Z jakiego forum korzystaliście? Może to w tym tkwi problem.
może dodajesz link do forum które już ktoś wcześniej dodał, spróbuj poszukać jakichś innych mniej popularnych, może jakieś młodzieżowe fora albo tematyczne - zdrowie rodzina itp.
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny1 Troll
RE: Zadanie 6 z eventu - 22.12.2020, 19:17
Muminek17 Newby
DuchPustkowiMuminek17Hejka,
może dodajesz link do forum które już ktoś wcześniej dodał, spróbuj poszukać jakichś innych mniej popularnych, może jakieś młodzieżowe fora albo tematyczne - zdrowie rodzina itp.
Dziękuję za podpowiedź, ale niestety dalej mi nie działa ;(
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
Chat