Jak to działa
Forum

Pytania

Login
Wiadomość
Kichenok Newby
Status: Offline

Zalicza już te zadania na apce na androida?

29.01.2019, 15:13
Wykonał ktoś może ostatnio ? Zalicza te zadania z finał fantasy i World war? Bo jakiś czas temu nie zaliczalo z tego co się orientuję
Rzetelny Społecznik Pomocny Wulgarny Troll
RE: Zalicza już te zadania na apce na androida? - 29.01.2019, 17:47
DEADSHUTFIRE Newby
Mi zaliczyło ostatnio offertwall z Final Fantasy XV i World War Rising ale z tej drugiej nie polecam robić zadania żeby zdobyć 50k mocy bo to jest zbyt trudne ale jeśli będziesz robił inne zadania to w obydwu grach do zrobienia zadania będzie potrzebne dużo kamienia i
RE: Zalicza już te zadania na apce na androida? - 29.01.2019, 17:54
Kichenok Newby
A no to gitara na apce tylko ta ofertę za 300 wykonałem akurat miałem resztę 3 zł na koncie Google play to sobie wykorzystałem . Żeby wbić szybko 50 k mocy musisz najpierw jak najszybciej wbic lvl 5 Commander center a potem już nie trzeba się spieszyć ale do 10 lvl przynajmniej i przede wszystkim Eventy za Alliance troop. Missisili trop i to co w tego manekina strzelasz a potem zapełnić wszystkie wolne miejsca na budynki ja zapelnialem kamieniolomem i kopalnia te miejsca za murami i tak do 6 a jak ci się chce do 7 lvl to wszystko wbić i zostaje najważniejsze Badania Missisili troop bo za 3 pierwsze jest chyba 2000 k power potem 4 tys i 7,5 tys a potem to już są powyżej 10 ty więc można szybko wbić tylko najważniejsze to szybko wykonać te Eventy, dużo gorzej jest z finał fantasy dużo dłużej mi się zeszło w Tej grze niż przy tym 50 k power heh
RE: Zalicza już te zadania na apce na androida? - 29.01.2019, 20:38
DEADSHUTFIRE Newby
dzięki teraz wystarczy tylko reset fona i można wykonywać zadania oczywiście zaczne w lutym żeby mieć pierwsze miejsce na następny miesiąc a world war jest po prostu praktycznie identyczną tylko dużo łatwiejszą grą w porównaniu do final fantasy
RE: Zalicza już te zadania na apce na androida? - 29.01.2019, 22:04
Kichenok Newby
No i przede wszystkim jest stabilniejsza i ma mniej błędów bo finał fantasy czasami łapie zawieszki sama w sobie i ogólnie ma sporo błędów A jak z zaliczeniem 8 lvl Commander center World war? Bo z tego co wiem sporo osób wykonała zadanie a nie zaliczyło a 12 lvl zaliczyło. A co do tego power 50 k to popatrz sobie na YouTube jest sporo filmików jak wbić to nawet w 15 minut ale to już trzeba być game Masterem hehe najważniejsze w tym zadaniu są badania tych rakiet troop Missisilii syndicate misssisilli bo wykonujesz badanie na szybkość budowy i 2 lvl już jest ponad 20 min trwa a mocy doda ci około 20 - 30 a w tych rakieta h 2 lvl 30 min i masz już 4 000 a w międzyczasie wykonujesz Eventy i całe zadanie można. Wykonać naprawdę bez wplacania ani złotówki do godziny bądź dwóch . No ja mam nadzieję że wróci adgame.i dodadzą więcej gier i zadań to też sproboje utrzymać lidera w lutym hehe dlatego zapowiada się ciekawa rywalizacja i życzę powodzenia :)
RE: Zalicza już te zadania na apce na androida? - 30.01.2019, 02:51
Kichenok Newby
No i ja sobie właśnie wykonałem World war Commander center lvl 8 0rzez apke i nie dostałem bananów, długo czekałes czy od razu przyznali
RE: Zalicza już te zadania na apce na androida? - 30.01.2019, 06:44
DEADSHUTFIRE Newby
Nawzajem i ja robiłem 12 lvl bo za niego więcej bananków było i mi zaliczyło od razu jak zwykle chodź dziwne by było gdyby z dostaniem bananków na 8 lvl dłużej czekało jeśli długo nie będą ci dawać bananków to napisz do nich i przygotuj screena na dowód
Chat